Translatum on kansainvälisen viestinnän asiantuntijayritys

Meissä yhdistyvät monipuoliset käännöspalvelut, nopea mutta ystävällinen asiakaspalvelu sekä innovatiivinen digitalisoituminen. Tehtävämme on kertoa teidän tarinanne maailmalle – täsmällisesti ja tehokkaasti!

Käännöstoimisto Translatum on perustettu vuonna 1996. Toiminnan vakiintuneisuudesta huolimatta emme halua juuttua sijoillemme, vaan kehitämme jatkuvasti käännöspalvelukonseptiamme ja sitä tukevia teknisiä ratkaisuja. Tämän tuloksena on syntynyt muun muassa edistynyt automaattinen verkkotilausjärjestelmämme.

Tavoitteenamme on tarjota todellisia aikaa ja rahaa säästäviä ratkaisuja ja näin tehostaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Hiomme prosessejamme jatkuvasti, mikä takaa huippuluokan toimitusvarmuuden:

  • Toimitamme asiakkaillemme vuosittain noin 7 000 projektia
  • Käännämme vuosittain yli 20 miljoonaa sanaa yli 150 kieliparin välillä
  • Projekteista noin 98 % toimitamme ajallaan tai ennen deadlinea!
rekrytointi-kaantaja-megafoni

Rekrytoimme lisää osaajia

Haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja freelance-kääntäjiä eri kielipareille. Voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen recruit@translatum.fi.

Otamme sinuun yhteyttä, mikäli tarvitsemme lisätietoja. Sopiville freelance-kääntäjähakijoille lähetämme lisäksi testikäännöksen. Tällä hetkellä etsimme erityisesti kääntäjiä kielipareille suomi–ruotsi, suomi–norja ja suomi–saksa.

Mukana käännösalan toimijoiden yhteisöissä

Translatum Oy on jäsenenä muun muassa Suomen käännöstoimistojen liitossa SKTOL:ssä, kansallisten liittojen eurooppalaisessa EUATC-kattojärjestössä sekä Milengossa, käännöstoimistojen kansainvälisessä yhteenliittymässä.

 

Onko yritykselläsi toimiva kielistrategia?

Lue artikkelimme aiheesta »

Tutustu koko blogiimme »